Списание Glamour залага на Opel Adam

Main May 15, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 8340 views | no comments

Две невероятни малки градски бижута привличат вниманието и предизвикват усмивки по софийските улици тези дни. Един яркожълт и един виолетов Opel Adam обикалят заедно най-горещите точки на града и съвсем логично на 16 май ще финишират триумфално в „Сердика Център“, където ще бъдат изложени за радост на дамите, а и господата.
Кокетните автомобилчета са брандирани от списание Glamour и са част от кампанията на списанието под наслов Glamour days. Жълтият (между другото, от Opel наричат този цвят James Blond) дори е с клипси на джантите в цвета на каросерията и тигрови шарки на капака. Отвътре таванът на автомобила е решен на черни и бели квадрати. Но може да бъде поръчан и като звездно небе благодарение на 60 малки LED светлинки, екстра, която доскоро се предлагаше само в Rolls-Royce.
С дължината си от 3,698 м Adam е изключително удобен за паркиране, а двигателите му не изразходват повече от 5,0 л/100 км средно. Освен това се свързва със смартфони и копира директно оттам плейлистата ви, а специално приложение на Opel и iPhone предлага и доста прилична навигация.
От четвъртък ще можете да видите симпатичните мъници пред „Сердика Център“, където за дамите има подготвена и изненада, която ще ги накара да се почувстват звезди и да станат част от Glamour days (16-19 май) (https://www.facebook.com/events/514181088617717/).

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...