VW Caddy Tramper: “баничарката“ кемпер с офроуд пакет

Main September 2, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 8095 views | no comments

Младите семейства все по-често предпочитали „баничарки“ - това докладва германската организация на производителите на кемпери и каравани CIVD. Volkswagen явно отчита тази тенденция и на Caravan Salon в Дюселдорф в началото на септември ще представи Cross-версия на Caddy Tramper. VW описва автомобила като „изгоден модел за ваканционни пътувания с идеална всекидневна пригодност“. Интериорът осигурявал много място за багаж, а леглото се разпъвало само с няколко движения.
Cross-пакетът, който е достъпен за Caddy Tramper с късо междуосие, включва черни вежди за калниците, 17-цолови алуминиеви джанти, брони и защитни лайстни в цвета на купето, сребристи релси за покрива и защитни (или по-скоро декоративни) елементи за предната и задната част. Caddy Tramper ще може да бъде поръчван с всички двигатели (заедно с тези на алтернативни горива) и трансмисии, достъпни за конвенционалния модел. В Германия базовата версия 1.2 TSI ще бъде продавана за 22 482 евро.
Cross-пакетът включва екстериорни промени – които обаче не правят Caddy по-проходим

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...