Renault показа странна концепция в Делхи

Main February 5, 2014 | Speed-Press.com A- A+ 10455 views | no comments

Днес, на автомобилното изложение в Делхи, Renault показа новата си концепция Kwid. Прототипът представлява кросоувър и е създаден от дизайнерското студио на марката в Индия. Идеята на този модел е компанията да покаже, че може да създаде интересна високопроходима концепция от сегмент C.
Renault Kwid се задвижва от 1,2-литров турбо бензинов агрегат, комбиниран с EDC трансмисия с два съединителя, който задвижва предните колела. Концепцията може да бъде оборудвана с електромотор и батерии за потенциална Z.E. версия.
Концепцията предлага къси надвеси, двуцветен екстериор в сиво и жълто, повишен клиренс и огромни лети джанти, които според Renault я правят да изглежда като бъги.
Отвътре впечатление правят седалките, които са окачени, а пътниците на задните седалки могат да се възползват от климатик с контролери, монтирани на гърба на седалката на водача.
Един от акцентите на концепцията е така нареченият „Летящ спътник”, който излита от въртяща задна част на покрива и може да се управлява както ръчно, така и автоматично, чрез предварително зададено местоположение с помощта на GPS.

 
Keywords:   renault
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...