Mercedes-Benz представя спортно комби CLC

Main August 16, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 9710 views | no comments

В моделната гама на Mercedes-Benz ще се появи втори Shooting Brake – спортно комби с удължени предни врати. Шефът на компанията Дитер Цече съобщи пред журналисти, че новият модел ще е построен на основата на съвършено новото купе CLC с четири врати, чиято разработка Mercedes-Benz завършва в настоящия момент. Вариантът с пет врати ще получи плавни, нископадащи линии на страничния силует, които ще допълнят стремителността на комбито. Разбира се, всичко това е за сметка на багажното пространство, на за един спортен модел това не е толкова важно.
Mercedes-Benz CLC Shooting Brake ще предложи широк набор от нови четирицилиндрови бензинови двигатели с директно впръскване на горивото, както предно, така и двойно предаване. Продажбите му ще започнат през 2014 г.; основните конкуренти на спортното комби ще станат Audi A5 Sportback и предстоящият в производство BMW Серия 3 GT.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...