GEFCO България подпомага златното момче на Троян Майкъл Иванов

Main May 8, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 8980 views | no comments

GEFCO е сред спонсорите на световния и европейски шампионат по мотокрос, които ще се състоят на 12 и 13 май 2012 г. на мотополигона край град Троян в рамките на веригата „GRAND PRIX BULGARIA 2012”.
Състезанието включва кръг от световния шампионат в клас MX3 и кръг от европейския шампионат по мотокрос в клас EMX65/85. В състезанието по мотокрос GEFCO България подкрепя младата звезда на Троян Майкъл Иванов, който ще се състезава в клас 85 куб. см. Помощта е в тон с политиката на фирмата да подпомага местни таланти, както и да поема ангажименти, стимулиращи развитието на региона.
Майкъл Гриша Иванов e сред най-известните спортисти на гр. Троян, роден на 22 октомври 1997 г. Син на автомобилния и мотокрос състезател Гриша Иванов. Майкъл се състезава в дисциплините мотокрос и супермото с мотоциклет КТМ. В състезателната си кариера от 2007 г. досега Майкъл е спечелил множество шампионски отличия в класовете МХ85 и SMJ85 супермото, като най-високото идва през септември 2011 г., когато печели финалния кръг от европейския шампионат по мотокрос в клас 85 куб. см.
През двата дни на състезанието всички желаещи ще имат възможност да се срещнат с екипа на GEFCO България, да се запознаят с възможностите и услугите на компанията, да създадат нови делови контакти, както и да обсъдят надпреварата в приятна обстановка в шатрата на фирмата на мотополигона край Троян.

 
Keywords:   bulgaria, gefco, grand prix, mx3
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...