Роден видеопроект броди из социалните мрежи

Main August 6, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 10390 views | no comments

От петък в интернет пространството се разпространява уникален български видеопроект, предназначен изцяло за социалните мрежи. В 1 минута и 37 секунди e представенa есенция от предположенията и реакциите на няколко автомобилни специалистr, които отгатват техническите характеристики на неизвестна за тях версия на известен автомобил единствено въз основа на пътното поведение. Видеото е резултат от експериментален „сляп“ риалити тест-драйв на новия 1-литров и 3-цилиндров EcoBoost във Ford Focus от страна на петима души – таксиметров шофьор, известен рали-пилот, механик, инструктор и клиент. Всеки от тях е във всекидневен и професионален досег с автомобили, но никой не е предварително информиран какъв двигател тества. Така в любопитното видео, освен техническите характеристики на новия 1.0 EcoBoost Ford Focus, се представят и няколко колоритни личности.
Зарибяващото кратко клипче със заглавие Ford vs. Ferrari, Audi, BMW & VW е качено на канала Ford Bulgaria в YouTube. Сигурно се чудите защо е такова името на клипа? 1,0-литровият 3-цилиндров мотор на Ford Focus бе избран за Световен двигател на годината, като съумя да изпревари с огромна разлика в резултата нови агрегати на Ferrari, BMW, Audi, Mini, GM, PSA и VW.
Заинтригуваните от тийзера лесно могат да видят и основното 7-минутно филмче, като последват вградените препратки към него. Поетапно ще бъдат качени и останалите епизоди от осъществения у нас експериментален риалити тест-драйв с 1.0 Ford Focus Eco Boost. Продуцентите от Мото-Пфое вярват, че по този иновативен и убедителен начин качествата и предимствата на революционната нова технология на Ford ще достигнат до огромна аудитория в социалните мрежи.

Видео

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...