Представяме най-компактния български пикап

Main July 17, 2014 | Speed-Press.com A- A+ 5760 views | no comments

Вчера у нас бе представен най-продаваният в Китай пикап, само че произведен в България от група родни инженери в завода на Литекс Моторс в Ловеч. С дължината си от 5,04 м Steed 5 е вторият най-компактен в класа си у нас. Благодарение на своята почти водеща в класа товароносимост от 1050 кг Steed 5 e верен помощник във всяко начинание.
Всички модификации на Steed 5 са оборудвани с пръскано предпазно покритие на товарното пространство, което пази каросерията от нараняване и последваща корозия. Стандартното обзавеждане на Steed 5 включва брони, странични лайстни и арки на калниците в цвета на купето, 16-инчови алуминиеви джанти, задни фарове за мъгла и дневни светлини, интегрирани в предната броня, предни и задни калобрани, тонирани стъкла и др. Интериорът на Great Wall Steed 5 е удобен и приятен, с високо качество на материалите. Купувачите могат да разчитат на дистанционно централно заключване с имобилайзер, аудио система с 6 говорителя, RDS радио, CD MP3 плейър и USB порт, климатична система, предни ел. стъкла и ел. огледала, кожен волан и управление на аудио системата от волана.
Освен своите функционални качества и удобство Great Wall Steed 5 разполага и с актуални системи за безопасност, като например въздушни възглавници, BOSCH 8.0 ABS+EBD, прекъсване на притока на гориво в случай на ПТП, енергоабсорбиращи брони, деформационно купе, пиротехнически предни предпазни колани, автоматично заключване на вратите след 20 км/ч, функция „детско заключване“ и др. В някои модификации се наблюдава и система за мониторинг на налягането в гумите, електрохроматично огледало за обратно виждане, заден асистент за паркиране и др.
В продължение на търсенето на пазара Great Wall Steed 5 се предлага с модерен 2,0-литров икономичен и екологичен дизелов двигател, разполагащ с максимална мощност от 139 к.с. и 305 Нм въртящ момент – оптимизиран за максимална теглителна сила от 2500 кг при всякакви работни режими. Пикапът е с надеждно part-time 4х4 задвижване с електрическо управление.

Цените на Steed 5 у нас започват от 37 490 лв. с ДДС. Срещу тази сума получавате пикап с двойна кабина, 4х4 задвижване, 6 механични скорости, 2,0-литров дизелов двигател и среден разход 8,6 л/100 км.

 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...