Екологичен превоз за студенти през 2030-а

Main October 9, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 13750 views | no comments

Urbliner e електрическо превозно средство, създадено с идеята да се търсят транспортни решения за колежаните в Богота, Колумбия, през 2030 г. Младите студенти винаги са забавни, различни, екстремни и търсачи на силни усещания. Така че и автомобилите им трябва да отговарят на нуждите и стила им на живот.
Тази прилична на мотоциклет концепция е с покривало срещу евентуалните дъждове, което лесно се маха при слънчево време. Изградена е от олекотена сплав и пластмаса. Широката странична кабина пък позволява там да се товарят куфари, всякакви бумаги, папки и все неща, които непрекъснато влачат студентите.
Urbliner може да събере до трима души и е лесен за каране и маневриране. Може да се използва и като автомобил за споделено пътуване по абсолютно същия начин, както можеш да си наемеш велосипед в Богота. Екологичната му задвижваща система позволява по-голяма автономност без зареждане.
Проектът е създаден под ръководството на Камило Домингез, а дизайнер му е Едуардо Тривино Варгас „Едо“.

 
Keywords:   Калейдоскоп
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...