Горещ прототип от KIA на автосалона във Франкфурт

Main August 12, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 10335 views | no comments

Закачлив, но същевременно решителен, жизнен, но и малко дяволит – драматичният нов концептуален модел на KIA ще дебютира на 10 септември по време на международния автомобилен салон във Франкфурт. Моделът загатва за евентуален нов представител на марката в Б-сегмента в готовност да превземе градската среда със стил и енергичност.
Безстрашно изправен пред изискванията на съвременния потребител, новият прототип е с палав нрав, динамична, същевременно стилна визия и микс от контрастиращи материали, целенасочено облечени в компактни размери. Концептът е вдъхновен от съвременните вкусове на европейските потребители и е разработен от дизайнерите на марката на Стария континент. Въпреки че компанията засега не планира серийно производство на модела, дебютът му във Франкфурт ще бъде добра възможност за обратна връзка от феновете на бранда.

 
Keywords:   kia
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...